Leuke blogs over huis & tuin

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Overig

huis & tuinNietbuiten is een blog met artikelen met betrekking tot alles wat binnen gebeurt, dat had je waarschijnlijk wel begrepen. Nu halen wij onze inspiratie vooral uit eigen huis, maar soms vinden we ook interessante onderwerpen door andere blogs te bekijken. Niet eerlijk om ze dan niet eens een keer wat credits daarvoor te geven, toch? Daarom staat dit artikel in het teken van deze inspiratie-blogs.

Huisje Boompje Blog

huisjeboompjeblogHuisjeboompjeblog is opgezet door twee enthousiaste doe-het-zelvers genaamd Jet & Co (naam onbekend). Alle artikelen die op dit blog staan hebben betrekking op huis & tuin. De onderwerpen waar ze over schrijven zijn enorm divers. De ene keer vooral informatief, de andere keer vooral ter inspiratie. Leuk om in de gaten te houden! Doelgroep: mannen en vrouwen.

Life and You

lifeandyouLifeandyou is een blog geschreven door Loes. Loes schrijft over alles wat haar interesseert en/of wat toevallig op haar pad komt. Niet alle artikelen zijn even informatief, maar Loes schrijft lekker los en luchtig. Dit blog is leuk om te volgen als je van lifestyle houdt en is vooral handig ter inspiratie. Doelgroep: vrouwen.

Huisliefhuis

huisliefhuisHuisliefhuis is meer dan een blog. Huisliefhuis leest als luchtige poëzie. De vorm waarin het is opgebouwd doet hier ook aan denken: teksten zijn gecentreerd en de afbeeldingen zijn minimalistisch. Weinig informatief, maar zeker handig ter inspiratie! Doelgroep: vrouwen.