Over Ons

Op niet buiten.nl komt alles aan bod wat binnen vier muren wordt gedaan. Van klussen in huis tot aan online shoppen op je computer, als het maar binnen is. Het is niet dat wij allergisch zijn voor buiten hoor, want nietbinnen.nl bestaat ook :). Het gaf ons een mooi kader om de artikelen onder te kunnen verdelen.

Wie zijn wij dan?

Wij zijn een stel enthousiaste marketing studenten die net een stage project in opdracht van een zoekmachine marketing bureau uit Amsterdam hebben afgerond. De opdracht luidde, bouw een webblog en zorg dat deze top geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en met name voor Google. Dat is goed gelukt, nu rest ons nog de taak om er voor te zorgen dat het blog actueel blijft, van unieke content wordt voorzien, nog beter gevonden gaat worden en relevante bezoekers blijft trekken.

NietBuiten.nl

Omdat onze tegenhanger NietBinnen.nl zo goed gelukt is zijn we enthousiast gemaakt om nog een blogsite op te zetten. Zie hier het resultaat. Wil je zelf een artikel plaatsen op dit blog neem dan eens contact op met onze opdrachtgever en informeer naar de voorwaarden voor het plaatsen en/of schrijven van een artikel.
 

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht