Scheuren als Schumacher

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Op locatie

nietbuiten Met de blaadjes op het wegdek, de natte regen op het ZOAB en het asfalt dat dankzij ijzel megaglad is, is het tijdens het najaar lastig om het gaspedaal eens goed in te drukken en te racen over de wegen. Oh ja, de snelheidsregels maken dit op zich ook wat lastig. Maar wat als jij toch graag de coureur uithangt, door de bochten wil sjezen en zo hard mogelijk wil racen op de rechte stukken weg? Dan is indoor karting dé oplossing!

Le Mans

Stap in de voetsporen van topcoureur Mike Hezemans. Deze man heeft veel races gewonnen in de FIA GT en deed mee aan bekende races zoals de 24 uur van Le Mans. Nu heeft hij zijn eigen indoor kartbaan in Eindhoven waar ‘de gewone mens’ kan testen of hij of zij ook talent heeft! Wil jij kijken hoe snel jij door de scherpe bochten scheurt op het circuit dat bestaat uit twee levels? Maak dan gebruik van de korting Hezemans Indoor Karting. Het is zelfs mogelijk om een verkorte 24 uur van Le Mans te rijden met je vrienden, familieleden of collega’s.

Net echt

Heb je altijd al eens op het circuit van Monaco of Spa Francorchamps willen rijden? Dan ben je bij Coronel Kartracing aan het juiste adres. Deze indoor kartbanen in Huizen zijn ontworpen door de gebroeders Coronel. Tim en Tom zijn beide topcoureurs en hebben hun ervaringen gebruikt voor het oprichten van een indoor kartbaan. Beide circuits zijn geïnspireerd op de echte banen in de Formule 1! Gebruik de korting Coronel Kartracing, vlieg door de chicane van Spa Francorchamps en race door de tunnel en uitdagende bochten van Monaco.

Milieubewust

De KartFabrique ligt in de stad Utrecht en heeft een circuit van maar liefst 950 meter lang! Je racet hier met je karts over asfalt wat ook in de Formule 1 wordt gebruikt: je hebt dus extra veel grip wanneer je je door de haarspeldbocht manoeuvreert. Daarnaast is het binnenkort zeer waarschijnlijk mogelijk om op een ecologisch verantwoorde manier te racen. Bij dit kartcentrum testen ze namelijk karts die rijden op BIO-ethanol, een brandstof die uit suikerriet wordt gehaald. Met korting KartFabrique kan jij dit ook uittesten. Misschien is dit wel de toekomst van alle autorijders!