Kerstcadeautip: Een platenspeler en/of LP’s

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

platenspelerLP’s en platenspelers zijn een paar jaar uit de running geweest, maar ze waren nooit helemaal weg. Het karakteristieke volle geluid van de langspeelplaat en het mooie retro-uiterlijk van de platenspeler zorgen ervoor dat er vandaag de dag weer veel LP’s en platenspelers worden verkocht. Zoek je nog een geschikt cadeau voor iemand voor kerst? Dan is een of meerdere LP’s een geschikt cadeau. Heeft diegene nog geen platenspeler maar denk je wel dat hij of zij daar interesse in heeft? Via Marktplaats heb je voor weinig geld (voor minder dan € 30,- vind je er al een) een platenspeler erbij.

Oude LP’s

Op rommelmarkten, op marktplaats, maar misschien ook wel bij je oma ergens achter in de kast is de kans groot dat je juweeltjes van LP’s gaat vinden. Denk aan Edith Piaf, The Beatles, Jacques Brel of Frank Sinatra: ze klinken allemaal geweldig op een platenspeler. Omdat er nog zoveel LP’s in omloop zijn kun je misschien wel een stuk of 10 tweedehands LP’s kopen voor minder dan €15. Nog een tip voor als je op zoek bent nar oude LP’s: lpzoeker.nl. Iets duurder, maar je vindt er hoogst waarschijnlijk alles wat je zoekt.

Nieuwe LP’s

Ook qua nieuwe LP’s is er aanbod genoeg. Via Bol.com bijvoorbeeld kun je gemakkelijk LP’s bestellen. Het aanbod is enorm: je hebt keuze uit meer dan 70.000 LP’s. Ook bij Bol.com verkopen ze trouwens platenspelers. De goedkoopste in het assortiment is momenteel €42,99, maar dan heb je ook wel een volledig nieuw exemplaar.