Haal de negen straatjes in huis

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

negenstraatjesonlineDe negen straatjes in Amsterdam zijn in heel Nederland bekend onder shopliefhebbers. Je vindt er gezellige cafeetjes, sfeervolle restaurants, hippe tweedehandswinkels, designshops en veel anders-dan-anders winkeltjes. Maar ja, misschien woon je ergens ver van Amsterdam vandaan en heb je dus niet de gelegenheid om regelmatig naar de negen straatjes te gaan. Geen nood, want je vindt ze tegenwoordig ook online!

9straatjesonline.nl

De 9straatjesonline is een samenwerkingsverband tussen heel veel shops in de negen straatjes. Ze bieden een groot deel van hun assortiment online aan in een en dezelfde webwinkel. Behalve voor mensen die niet in de buurt wonen is het dus voor iedereen gemakkelijk om via 9straatjesonline te bestellen, want anders zul je toch echt die negen straatjes stuk voor stuk af moeten gaan om al dat leuks terug te vinden.

Filters

Er is nog een voordeel van de 9straatjesonline: je vind alle producten van je favoriete merk overzichtelijk onder elkaar. Je kunt er namelijk voor kiezen om de artikelen niet te filteren op shop, maar op merk. Verder kun je je laten inspireren door de diverse lookbooks die op de site staan. En ben je op zoek naar een cadeautje, maar heb je geen idee wat te halen? Dan kun je filteren op gifts voor hem, haar of voor kinderen en de kans is groot dat je iets leuks vindt.

Bekende shops  en merken

Heb je geen idee wat je in de negen straatjes kunt verwachten? Wat dacht je van Marlies Dekkers, AnnLiz, Tony Cohen, Vanillia, WeAreLabels, Raw Materials, Lomography en nog veel meer? Of als merken je meer zeggen dan shops: dan doen Anniel, Cartier, Cowboysbag, Filippa K, Howsty, Kiboots, Laundry Industry, Modstrom, Rolex, Numph, Urban Nomads en Gray Label (om zo maar wat merken te noemen) vast wel een belletje bij je rinkelen.