LED Lampen bestellen? Slim, maar let op Lumen en fitting!

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

Ga je over van gloeilampen of halogeenlampen op LED lampen? Bijvoorbeeld omdat dat aanzienlijk scheelt in energieverbruik, of juist omdat je graag milieubewust woont? Dan is het gunstig om online te oriënteren voor LED lampen. Ze zijn er namelijk in heel veel typen en prijsklassen. Wij geven je wat handvatten.

LED lampen: heel veel zuiniger en veel meer branduren!

Heb je nu nog vooral halogeenlampen in huis? Dan ga je aanzienlijk besparen op je lichtverbruik. LED lampen gaan met zo’n 50.000 branduren tot wel 20 keer zo lang mee als halogeenlampen. Bovendien verbruiken ze tot zo’n 50% minder energie per uur. Reken uit je winst!

Energie besparen met de leukste gadgets

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

energie besparenTegenwoordig wil iedereen besparen op zijn energieverbruik. We doen ’s avonds de gordijnen dicht, we plakken radiatorfolie achter de verwarming en we laten het licht niet onnodig branden. Een energievergelijker toont ons de goedkoopste energieleverancier. Om het ons nog gemakkelijker te maken, komen energieleveranciers met een slimme meter en fabrikanten met een slimme thermostaat. Daarnaast worden diverse gadgets ontworpen om energie besparen alleen eenvoudiger te maken, maar ook leuker. Ooit gehoord van de standby-killer of de wattcher?

Haal de negen straatjes in huis

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

negenstraatjesonlineDe negen straatjes in Amsterdam zijn in heel Nederland bekend onder shopliefhebbers. Je vindt er gezellige cafeetjes, sfeervolle restaurants, hippe tweedehandswinkels, designshops en veel anders-dan-anders winkeltjes. Maar ja, misschien woon je ergens ver van Amsterdam vandaan en heb je dus niet de gelegenheid om regelmatig naar de negen straatjes te gaan. Geen nood, want je vindt ze tegenwoordig ook online!

Nederland Modeland: Viktor & Rolf

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

Viktor & RolfNederland is meer en meer een fashion land aan het worden. De opkomende faam van de Nederlandse mode-industrie is voor een niet te onderschatten deel te danken aan de  Amsterdam Fashion Week. Naast de ‘oude bekenden’ als Frans Molenaar, Mart Visser en wijlen Frank Goovers komen er steeds meer jonge designers bij die van couture hun brood kunnen verdienen. In dit artikel aandacht aan een duo misschien ook wel de Nederlandse mode-industire meer op de kaart heeft gezet: Viktor & Rolf.

Kerstcadeautip: Een platenspeler en/of LP’s

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

platenspelerLP’s en platenspelers zijn een paar jaar uit de running geweest, maar ze waren nooit helemaal weg. Het karakteristieke volle geluid van de langspeelplaat en het mooie retro-uiterlijk van de platenspeler zorgen ervoor dat er vandaag de dag weer veel LP’s en platenspelers worden verkocht. Zoek je nog een geschikt cadeau voor iemand voor kerst? Dan is een of meerdere LP’s een geschikt cadeau. Heeft diegene nog geen platenspeler maar denk je wel dat hij of zij daar interesse in heeft? Via Marktplaats heb je voor weinig geld (voor minder dan € 30,- vind je er al een) een platenspeler erbij.

Lekker shoppen vanuit je luie stoel

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in Online winkelen

Online shoppenOnline shoppen is heel gewoon geworden. Hoewel het leuk is om af en toe fysieke winkels te bezoeken, is het ook heerlijk om het internet af te struinen op zoek naar datgene dat je graag wilt hebben. Vooral wanneer je geen zin hebt om in een kledingwinkel de kleding te passen, of wanneer je vanuit 1 plek een enorm aanbod wil scannen is online shoppen een heel goed idee. Of wat dacht je van shoppen op een regenachtige vrije dag? In dit artikel hebben we wat leuke online shops voor je bij elkaar gezocht.