Sport en vermaak voor binnen

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in In huis

tafelvoetbalSoms heb je zin om te bewegen, maar geen zin om naar buiten te gaan. Met die regen en koude wind van de laatste tijd kunnen we ons daar best wat bij voorstellen. Dan is het handig als je een loopband of hometrainer thuis hebt staan. Maar er zijn meer mogelijkheden om te bewegen binnen, die misschien nog wel veel leuker zijn.

Vermaak voor binnen

Je kunt bijvoorbeeld gaan sjoelen, tafelvoetballen of tafeltennissen! Voor sjoelen heb je de minste ruimte nodig, al is een grote stabiele tafel als ondergrond voor de sjoelbak wel erg handig. Voor een tafeltennis heb je meer ruimte nodig, maar de meeste tafeltennistafels kun je wel inklappen. Dus als je een schuurtje, zolder of garage hebt kun je hem daar vaak wel in kwijt. Voor gebruik even de kamer aan kant en ping pongen maar! Een tafelvoetbal tafel zelf neemt niet zozeer heel veel ruimte in, maar je moet er natuurlijk wel aan weerszijden met twee mensen omheen kunnen staan. Heb je de ruimte, dan is het wel een topidee voor feestjes, voor vriendjes en vriendinnetjes van je zoon of dochter die komen spelen en natuurlijk voor jezelf als je even van de bank af wilt komen.

Binnensporten

Een loopband of hometrainer is voor diegenen die echt willen kunnen sporten thuis. Als je de ruimte en het budget hebt om beiden aan te schaffen is het nog beter. Geen ruimte en/of budget? Online zijn er een heleboel workout video’s te vinden waarvoor je alleen maar een klein stukje vloer en misschien een stoel of kussen nodig hebt.