Natuurlijke meubels en decoratie-artikelen

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in In huis

Sloophout krukjeZelf vind ik een natuurlijk ogend interieur erg mooi. Gelukkig zie je in steeds meer winkels producten van natuurlijke materialen opduiken. Omdat ik weet dat ze er veel leuke lifestyle-artikelen hebben ben ik gaan zoeken bij de 9straatjesonline. Bij 9straatjesonline kun je artikelen bestellen uit vele winkels die te vinden zijn in de echte negen straatjes van Amsterdam.

Meubels van sloophout

  Bij de 9straatjesonline hebben ze een aantal mooie meubels van sloophout. Neem bijvoorbeeld het  sloophout krukje op de afbeelding hiernaast. Het krukje is gemaakt van gerycycled hout van Indonesische vissersboten. Een krukje met een geschiedenis dus! De kleuren van de krukjes zijn verschillend, want ze zijn na hergebruik niet opnieuw geverfd en dus origineel. Ook de sloophouten kapstok staat super gaaf in een natuurlijk interieur, of juist om een nieuw uitziend interieur een wat stoerdere look te geven. Kijk op de site van de 9 straatjes voor een afbeelding.

Natuurlijke Accessoires

Antieke spiegel Niet van sloophout, maar wel oud zijn de antieke spiegels verkrijgbaar bij de 9 straatjes. Het is even diep in de buidel tasten, maar dan heb je ook echt een spiegel in handen uit de 18e of 19e eeuw. De spiegel van de afbeelding hiernaast dateert van rond 1780 en heeft de stijl van Louis de 16e. Hij is verguld met bladgoud en heeft origineel kwikspiegelglas. Ook de vintage fotolijstjes, metalen jerrycans en houten letters zijn erg stoer als interieur accessoires.

Lampen van gerycycled materiaal

Lamp gemaakt van oude rijstmaat Wat ik ten slotte ook nog even wil tippen zijn de lampen van gerycycelde materialen. De lamp van hiernaast bijvoorbeeld is gemaakt van een oude rijstmaat. Maar ook de lamp gemaakt van drie oude ijzeren emmers is een gaaf exemplaar. Alle lampen zijn uniek en onderling zie je dan ook verschillen.