Naamstickers, kent u ze al?

Geschreven door Rosanne op . Geplaatst in In huis

muursticker-jeep-met-naamNaamstickers zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten te verkrijgen. Naamstickers hebben over het algemeen als functie dat ze dienen om op spullen aan te duiden wie de rechtmatige eigenaar is. Dit is voornamelijk het geval bij (kleine) kinderen, want zij zijn nogal laconiek in het gebruik van hun spullen. Ouders nemen dus uit voorzorg maatregelen hiertegen.

Er is echter tegenwoordig ook een andere variant van de naamsticker. Het is namelijk zo, dat wanneer ouders een kinderkamer gaan inrichten, zij op de muur van de kamer van een kind de naam in de vorm van een sticker op de muur bevestigen. Zo krijgen de kinderen het gevoel dat het echt hun eigen ‘plekkie’ is. In dit artikel zullen wij iets dieper ingaan op de laatste variant van de naamsticker.

Soorten

Wanneer u een naamsticker op de muur wilt bevestigen, moet u eerst weten wat voor uitstraling de kamer in het geheel heeft. U kunt gemakkelijk de sticker aanpassen op de kamer, maar de kamer niet aanpassen op de sticker. Er zijn standaard naamstickers, met alleen de naam van het kind op de muur. Dit is natuurlijk leuk, maar het kan altijd uitgebreider. Zo zijn er stickers met de naam van het kind plus de geboortedatum of een plaatje. Deze plaatjes zijn vaak in samenspraak met de kinderen uitgekozen, zodat de kinderen niet uitgekeken raken op de stickers. U kunt ook geheel op eigen wijze aan de gang met het ontwerpen van een naamsticker. Zo kunt u uw ontwerp opsturen naar de maker van de sticker en in samenspraak met dit bedrijf de persoonlijke muursticker laten ontwerpen.

Prijzen

De prijzen van een naamsticker zijn over het algemeen redelijk aan elkaar gewaagd. Zo zijn er geen grote uitschieters bij de stickers van een “normaal” formaat. Meestal ligt de prijs van een naamsticker tussen de €10,- en €20,-. Wanneer u een naamsticker wil van een groot formaat, zult u contact moeten opnemen met de ontwerpen en maker van de sticker, om een offerte voor u op te laten stellen.